residential

АКАДЕМИЯ ЗА ОТГОВОРНИ ШОФЬОРИ

Ние от Петрол държим на клиентите си, на тяхната задоволеност от предлаганите услуги, на техния комфорт при престоя в обектите ни, но най-вече на тяхната безопасност на пътя. Ето защо стартираме кампанията „АКАДЕМИЯ ЗА ОТГОВОРНИ ШОФЬОРИ”.


Заедно с европейски рали шампион Екатерина Стратиева ще реализираме серия от специализирани събития в Бургас, Варна, Плевен, Пловдив и София, на които Екатерина ще сподели съвети и трикове за безопасно шофиране.


Всеки, който има желание да участва в тест драйв на Great Wall H6 Domino, STEED 5 и Great Wall H6, както и да обогати познанията си по безопасност на пътя, може се да се запишe за участие на място във всеки един от включените обекти. Информация за условията на участие в тест драйв или т.нар. „пробно шофиране“, може да откриете в секция „Общи академични правила”.


В края на всеки тест драйв, освен заредени с нови знания, участниците може да си тръгнат и с една от страхотните награди, осигурени от Петрол, сервизни центрове Мотоексперт и Great Wall.

Не пропускайте! Заслужава си.


Екатерина Стратиева

Безспорно Екатерина Стратиева е най-успешната българска рали състезателка. За девет сезона зад волана от 100 старта има над 80 приза. Сред тях е купата за европейски рали шампион сред жените за 2014 г. и най-ценната за нея: купата за млад талант при пилотите в памет на Ричард Бърнс (световен шампион, починал на 34 г.). За пръв път я взима българин - но не мъж, а жена! Екатерина е най-голямото изключение на схващането, че жените не стават за шофьори, или най-убедителното доказателство в противното.