residential

Партньори

 • logo

  GREAT WALL

  Официалното производство на автомобили с марка Great Wall в България стартира в началото на 2012г.  Производството се осъществява в завода на Литекс Моторс край Ловеч, който е един от най-модерните заводи в Европа. Автомобилите Great Wall произведени у нас са предназначени както за българския, така и за европейския пазар и отговарят на най-високите стандарти за качество в световната автомобилна индустрия - ISO 9001:2008. Документът, удостоверяващ качеството на българското производство е издаден от престижната британска организация за типово одобрение и сертификация на автомобили VCA.
  В момента на българския пазар се предлагат четири автомобили с марка Great Wall:

  • Great Wall H6 – SUV автомобил, предлагащ перфектната комбинация от елегантен дизайн, просторен и удобен интериор и отличната проходимост. Great Wall H6 е отличен с наградата Златен Волан на Auto Bild за най-добро съотношение цена-качество.
  • Steed 5 – работният автомобил (пикап) готов да посрещне нуждите на вашия бизнес. Steed 5 се предлага допълнително в три различни модификации – Steed 5 Professional, Steed 5 Hunter, Steed 5 Premium,  за които моделът беше отличен със специална награда от списание Top Gear.
  • Great Wall C30 - просторен и икономичен семеен седан.
  • Great Wall H5 - практичен и надежден SUV автомобил. Класически офроудър – перфектен както на пътя, така и на по-предизвикателни терени.

  За повече информация посетете: www.greatwall.bg и секция Промоции

 • logo

  MOTTOEXPERT

  Фирма ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД - MOTOEXPERT предлага комплексен сервиз за Вашия автомобил. Под един покрив ще намерите един "супермаркет за автомобилисти" с богат асортимент и сервиз за почти всички марки автомобили, който е оборудван с модерна техника и съдържа богата гама сервизни услуги, извършвани от високо квалифициран персонал. Нашите специалисти ще Ви посъветват комплексно и компетентно по всички въпроси.

 • logo

  НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ

  Вече повече от 20 години, като част от най-голямата компания за храни и напитки в света, Нестле България АД се налага като стартегически инвеститор, надежден работодател, доверен партньор и социално-отговорна компания, подкрепяща множество значими каузи, свързани с развитието на българското общество.

  В Нестле вярваме, че за да бъде успешен един бизнес, той трябва да създава стойност, както за заинтересованите страни, така и за цялото общество. Ние непрестанно работим в посока създаване на стойност за всеки - от фермерите, които доставят продукти, до служителите, потребителите и обществата, в които компанията оперира. А дейностите ни са съсредоточени върху 3 основни области – балансирано хранене и активен начин на живот, води и селско стопанство.

  В областта на балансираното хранене и активния начин на живот, Нестле България АД ежегодно провежда редица инициативи. През 2015г. най-голямата от тях - ЖИВЕЙ АКТИВНО!, ще се проведе за десета поредна година в София и още два града в страната с участието на най-големите спортни звезди в България. Всяка година ЖИВЕЙ АКТИВНО! придобива все по-мащабни размери и все повече хора са привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да изкарат един балансиран ден на открито. От началото на инициативата през 2006 до сега над 200 000 души са взели участие в кампанията.

  Основен приоритет на компанията остава разработването на нови продукти с най-добро качество и вкус. Инвестициите на компанията са насочени в нови производствени линии, модерни технологии, повишаване качеството на продуктите, обучение на екипите и избор на най-добрите суровини и доставчици. Целта винаги е насочена към грижата за потребителя и създаване на споделена стойност, отразена в мотото ни „Добра Храна, Добър Живот”.

 • logo

  Кока-Кола ХБК България

  Кока-Кола ХБК България е най-големият производител на безалкохолни напитки в страната, който притежава изключителното право да бутилира продуктите на The Coca-Cola Company. Нашата компания обслужва приблизително 7.5 милиона души, като произвежда и дистрибутира уникална гама от висококачествени продукти и налага отговорни бизнес практики при тяхната реализация на пазара. Кока-Кола ХБК България стартира дейността си в България през 1992 година. Компанията е инвестирала над 500 млн. лева в българската икономика от създаването си досега. Нашият централен офис се намира в град София. Имаме два бутилиращи завода на територията на България. Нашите продукти разпространяваме чрез 9 дистрибуционни центъра в цялата страна. Ние сме отговорен работодател за над 1000 души. Всяко работно място в нашата компания дава възможност за трудова заетост на още 8 физически и юридически лица, които получават законни доходи като партньори, доставчици и клиенти на Кока-Кола ХБК България. Ние непрекъснато се стремим да бъдем най-предпочитаният доставчик, провеждаме програми за насърчаване на нашите клиенти, които предлагат продуктите ни на крайните потребители. Нашата компания е част от Coca-Cola Hellenic Group - една от най-големите бутилиращи компании на продуктите на The Coca-Cola Company в света и най-голямата в Европа. Coca-Cola Hellenic Group присъства в 28 държави и обслужва над 581 милиона души. Централата на холдинговото дружество на Групата - Coca-Cola HBC AG се намира в Швейцария, чиито акции са листвани в премиум сегмента на лондонската фондова борса, с вторично листване на фондовите борси в Атина и Ню Йорк.