residential
 • ТЕМА НА ФОТОКОНКУРСА


  Казват, че щастието не е крайна цел, а се крие в пътя към нея
  . Пътуването   трябва носи удоволствие, а не да бъде досадно задължение, независимо дали пътуваме към работното си място, или към ново приключение. Независимо дали се возим в градски транспорт, или в новия си автомобил. Независимо дали бързаме за среща и си мечтаем да мине по-бързо, или се надяваме да продължи повече, защото ни плаши крайната дестинация. Пътуването трябва да носи наслада!

  Затова те предизвикваме. Промени нагласата си към пътя. Отдай се на момента. Не мисли какво те очаква след завоя, а се отпусни, отгледай се и се приготви за най-хубавото. Защото докато си заклещен в задръстването, на спирката чака най-красивото момиче. Докато се ядосваш на учебния автомобил, който ти убива скоростта, на задната седалка мъничето ти ти хвърля усмивки в огледалото. Докато бързаш да се прибереш у дома, изпускаш страхотния залез в далечината.  Защо не спреш и не се насладиш на момента?! А може и да го запечаташ в красива снимка и да го споделиш в специалното ни приложение. Не само ще подариш вдъхновяваща емоция на приятелите си и феновете на Петрол, но може й да спечелиш уникален автомобил в края на всеки етап от кампанията. Звучи чудесно, нали?

  Но вдъхновяващите моменти, които носят наслада на пътя, не се изчерпват дотук. Покажи ни крайпътен пейзаж; усмивката на любимия шофьор; капките дъжд по предното стъкло, осветено от червения светофара; мил жест на пешеходец и всеки друг позитивен момент, който те зарежда, докато си на път.

  ВАЖНО! Снимки, показващи и подтикващи към безразсъдно шофиране (като несъобразена скорост, употреба на алкохол и опиати от шофьора, селфи от шофьорското място и т.н.), ще бъдат изтривани и автоматично дисквалифицирани от конкурса!