residential
 
ПЕТРОЛ: СТОИМ ИЗЦЯЛО ЗАД БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ!
07.06
2016
ПЕТРОЛ: СТОИМ ИЗЦЯЛО ЗАД БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ!

Компанията за пореден път декларира своята позиция: безрезервна и безпристрастна подкрепа по отношение на велики български спортисти, работещи за каузата да изведат идното поколение с гърди напред в спорта и достойните успехи.

Месец май 2016 г. бе белязан от забележителни спортни събития, които изпълниха залите и спортните терени с множество привърженици, и категорично подчертаха социално значимата роля на спорта за развитието на здрава нация. За Петрол АД бе чест и привилегия да способства реализацията им.

През първата половина на месеца бенефиса на Владо Николов събра изявени деятели на волейбола и напълни зала „Арена Армеец“. Последва Световната купа по спортна гимнастика в град Варна, където за втора поредна година България бе домакин на 200 атлета от 24 държави. В последната десетдневка се състояха юбилейното събитие на Христо Стоичков „50 години номер 8“ – стадион „Васил Левски“ посрещна над 40 000 привърженици на футболната магия. Дни по-късно, националния ни стадион отново бе препълнен по случай Купата по футбол на България. Спортните изяви завършиха с 3-дневен празник и заслужена гордост за всеки българин с провеждането на Световната купа по художествена гимнастика в зала „Арена Армеец“. Ансамбълът по художествена гимнастика заслужено взе 2 златни медала и развълнува с химна на България множеството в залата и пред екраните.

Подкрепата на българския спорт и провеждането на събития от международен характер с домакинство в България, за Петрол АД е не просто кауза, а призвание. Ние, от Петрол вярваме, че правилния път за изграждане на здраво поколение се гради чрез популяризиране на спорта и ангажираността на децата, и младежите с дисциплини, каляващи силен дух. „ЗЛАТНИТЕ ЛИЦА НА ПЕТРОЛ КЛУБ ГРИФОН“ са изявените спортисти, пример за подражание, но са и всички активно занимаващи се със спорт българи.

Diesel Green Force 100 eXXtra Force Diesel Pro Force Gas Blue Force

Използвате стар браузър

Моля преминете към FireFox,Opera, Safari или Internet Explorer 7+