Екология
Екология

Отговорност за зелено бъдеще

В Петрол АД разбираме колко важно е да се грижим за околната среда и да намалим екологичния отпечатък на нашата дейност. Ние се стремим към устойчиво развитие и внедряваме екологични практики във всеки аспект от нашия бизнес.

Инициативи за енергийна ефективност

  • Висококачествени горива: Предлагаме горива, които са проектирани да подобрят ефективността на вашето превозно средство, намалявайки емисиите и подобрявайки работата на двигателя.
  • Електрически зарядни станции: Подкрепяме прехода към електрически превозни средства, като инсталираме зарядни станции на нашите обекти.
  • LED осветление: Всички наши бензиностанции са оборудвани с енергоспестяващо LED осветление, което намалява потреблението на електроенергия.
  • Безопасно разпределяне и депониране на отпадъци: Гарантираме, че всички опасни отпадъци, като например изразходвано масло и батерии, се обезвреждат по безопасен и отговорен начин.

Нашият екип от професионалисти е посветен на внедряването на най-добрите екологични практики и непрекъснато търси нови начини за подобряване на нашата екологична ефективност. Всеки от нас е ангажиран с мисията за опазване на околната среда и предоставяне на най-добрите услуги на нашите клиенти.

 

Присъединете се към нас!