Откриване на нов обект на самообслужване в Пловдив

Юни 05, 2024

Верига бензиностанции Петрол откриват поредния си обект на самообслужване. Петрол се стреми да улеснява клиентите си като им предоставя по-достъпни цени на горивара, както и по-лесен и бърз начин да зареждат автомобилите си. 

Благодарение на модерните технологии, много търговски дейности вече се осъществяват без участието на човек и бензиностанциите не правят изключение. В големите градове в страната Petrol вече предлага бензиноколонки на самообслужване. Нововъведението е продиктувано не само от градската динамика, която изисква гъвкавост при обслужването на голям брой клиенти, но и от предпочитанията на потребителите за бързина и удобство. 

Petrol Self Service отговаря на тези предпочитания чрез високотехнологична бензиноколонка на самообслужване. Тя позволява заплащане на горивото с дебитни и кредитни карти чрез ПОС терминал, както и с банкноти. Тенденцията обаче е парите в брой да отстъпят място само на картовите разплащания. Безкешовите плащания са все по-търсена опция, тъй като Covid-19 насочи потребителите към дигиталния свят и голяма част от тях вече търсят по-безопасни начини за пазаруване. 

С новата услуга на Petrol потребителите могат да избегнат струпването на хора и да платят много лесно: клиентът маркира желаната сума или избира литри гориво, плаща и зарежда. Ако резервоарът се запълни преди достигане на предплатената сума, остатъкът се връща по сметката на клиента автоматично – както е илюстрирано във видеото по-долу.